Over ons

 Wij zijn Luna & Tessa, twee vriendinnen en cocooners die zijn opgegroeid in het mooie Delft. Na onze eerste ontmoeting, gingen onze gesprekken al snel over onze eerste gezamenlijke passie; reizen. Beide hebben wij prachtige reizen gemaakt naar Azië en Zuid- Amerika, maar ook naar het geweldige Marrakesh, het walhalla voor interieur liefhebbers! Daar kwam de volgende gezamenlijke passie naar voren, interieur. Hier moeten wij iets mee gaan doen! We hebben toen samen de opleiding gevold voor interieurstyling en interieur ontwerpen.
Onze derde passie; lekker thuis cocoonen! Wat? Cocoonen? JA! Cocoonen. We love cocoonen!! 
Zoals google omschrijft; ‘het scheppen van een gezellig sfeertje in de eigen woning en zich daardoor min of meer afsluiten van de buitenwereld.’
Hierna viel alles op zijn plaats en besloten wij onze passies achterna te gaan. We zijn samen een webshop gestart met alle benodigdheden om het thuis knus en gezellig te maken. Een interieur dat warmte uitstraalt en af is! Hier moest onze passie voor reizen natuurlijk ook in terug komen. Een collectie van de mooiste handgemaakte producten door ambachtslieden wereldwijd. 
Visualiseer jezelf maar in: Je zit op de bank met een Indiaas kussentje in je rug, een Nepalees plaid over je schoot, voetjes op een Marokkaans handgeweven poef en een mooie handgeschilderde Marokkaanse mok in je handen. Je kijkt om je heen en je interieur voelt als thuis en straalt warmte en gezelligheid uit. COCOONEN!
Cocoon je met ons mee?
Liefs Luna & Tessa