COCOON TIPS

Lieve Cocooners!

Hier onze eerste echte cocoonenblog!

Het is alweer november en de RRRR zit alweer een tijdje in de maand! De R van rillen en regen. Het wordt steeds eerder donker en de dagen worden steeds kouder. De echte cocoon periode is aangebroken! Een tijd waarin je het liefst thuis op de bank wil zitten onder een kleedje en met een grote mok thee. En een grote reep chocolade natuurlijk!
In de donkere maanden van het jaar zijn we vaak graag binnen met onze vrienden en familie. De sloffen worden weer uit de kasten gehaald en de kaarsjes worden weer bevoorraad.
Hieronder geven wij wat tips om op een eenvoudige manier je huis helemaal cocoonready te maken!

Tip 1: Je huis goed verlichten is heel belangrijk
Een van de basiselementen die een interieur maken of breken wat betreft gezelligheid is: verlichting. Denk aan een leuk trendy wandlampje in de hal of een unieke tafellamp op je dressoir. Sfeerverlichting maakt je interieur gegarandeerd gezellig. Belangrijk hierbij is wel om goed te letten op de kleurwarmte van je lichtbron.
Tip 2: Je interieur is pas echt gezellig en af met kleurrijke accessoires
Wat de woonkamer uiteindelijk echt helemaal aankleedt en afmaakt zijn pakkende woonaccessoires. Zonder woonaccessoires is het een ongezellig geheel. Vooral kussens, poefen en plaids op de bank zorgen vormen een cozy en warme sfeer in je woonkamer. Maar denk ook aan prachtige kleurrijke kaarsen!

Kijk hier voor onze textiel assortiment 
Kijk hier voor onze prachtige kaarsen

Tip 3: Je bent pas echt cocoonproof met onze sloffen en kimono’s
Je kunt pas echt genieten van je knusse winterproof interieur met warme voetjes. In ons cocoonen assortiment hebben we de meest heerlijke zachte en kleurrijke sloffen voor jullie ingeslagen. Heerlijk om in huis te dragen en ze zijn ook nog eens super trendy!
Daarnaast zijn wij ook helemaal gek op onze toffe kimono’s. Heerlijk om gelijk uit je bed een warm dekentje om te kunnen doen.
Tip 4: Heerlijke warme thee!
Eenmaal op de bank met de voetjes omhoog ontbreekt er natuurlijk nog één ding! Een lekkere kop warme thee! Wij hebben heerlijke theetjes voor jullie samengesteld. Niet alleen heerlijk en vernieuwend van smaak, maar ook een lust voor het oog! Onze theetjes zijn ook heel leuk om cadeau te geven met 5 december of voor onder de boom! Ze worden geleverd in een leuk pakketje samen met een theezeefje!

Tip 4: Geur in je interieur
Geur is heel belangrijk voor ons mensen. Zo kunnen geuren stres tegen gaan, helpen ze ons te ontspannen en maken ze nieuwe energie bij ons vrij. Wij hebben voor jullie heerlijke huisgeurtjes in huis gehaald, bestaande uit handzeepjes en daarbij bijpassende handlotions! En deze ruiken niet alleen heel lekker, maar staan ook super leuk op je aanrechtblad of op de wc!
 
     

Laat een bericht achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.